top of page

BOERDERIJWONINGEN

Goutum

 

 

Bij Goutum, nabij Leeuwarden, viel het architectenoog op een mooie kavel, die bestemd mocht worden voor woningbouw. De gemeente gaf een jaar de tijd om iets moois te bedenken en dat aan de man te brengen. 

Een jaar lang hebben we er met vereende krachten aan gewerkt. Ontwerpen gemaakt, overleg gevoerd met de supervisor, tekeningen en omschrijvingen gemaakt, calculaties vervaardigd en een aannemer voor de bouwuitvoering geselecteerd. 

Ook bedachten we met onze partners in het plan een promotiecampagne. In de stad verschenen op gezette tijden spandoeken met uitnodigingen voor het plan en er was een marketingplan compleet met een website www.verteljeverhaal.nu. Hierin nodigden we kopers uit hun eigen verhaal te vertellen, wat vertaald kon worden in een woonhuis. 

Er kwam veel belangstelling voor de woningen. De makelaar bracht snel alle kavels met woningen aan de man. Maar geen van de belangstellenden kon zijn bestaande huis verkopen binnen de termijn die de gemeente gesteld had. Het was in het jaar 2011.

bottom of page