top of page

DROOMVILLA 

Kader in het landschap.

 

De buitenkant van een huis moet aansluiten bij de karakteristieken van de plek, ze is beeldbepalend voor de omgeving en representeert de eigenaar. De binnenkant van een huis is voor mij net zo belangrijk. Vanuit gebruik en waarde werken we naar vorm. Er moet harmonie zijn tussen binnen en buiten. De verhoudingen tussen het één en het ander moeten kloppen. We hechten de binnenzijde zo optimaal mogelijk aan de kwaliteiten van de buitenruimte, de zonnestand, het uitzicht, de windrichting.

Het ontwerp van deze villa is een rechthoekig volume dat, zo laag mogelijk in het landschap gelegen, het wonen omsluit. Bijna rondom is er contact met het landschap. De gevels zijn zo veel mogelijk van glas, er is zonwering in het dak en een veranda rondom. Interieur, exterieur en omgeving zijn in harmonie verbonden. Modern, comfortabel en duurzaam. Eerlijk beton, driedubbel glas en puur hout. Het dak is bekleed met zonnecellen die de energie voor het huis leveren. Een droomhuis op een droomlocatie. Heel speciaal voor locatie en opdrachtgever.

We blijven graag de wensen van mensen vertalen naar de context. Zonder commerciële toeters en bellen. Puur het vertalen van mensen wensen. Dat is waar we voor gaan. We blijven ons inzetten voor mooi particulier wonen. Eerlijk, betaalbaar en voor lang woonplezier.

bottom of page