RESET--1.jpg
1/5

MAXIMA CENTRUM

Burgum

 

Het gebouw dat we voor Maxima Centrum mochten realiseren kenmerkt de hang naar eenvoud en spaarzaamheid, zonder verlies van dynamiek. Het is gelukt om met een minimum aan middelen een maximaal resultaat te bereiken. Met weinig details en materialen is de gewenste verfijning bereikt. 

Een transparant en verfijnd gebouw midden in de natuur. Voor dit verzamelgebouw met een compleet spectrum aan dienstverleners, van verloskundige tot masseur, podotherapeut, schoonheidsspecialiste, kapper, fysiotherapeut, fitnesscentrum en restaurant, werd ook het interieur ontworpen. De meubels, de kleuren en details lopen van binnen naar buiten door en hebben dezelfde sfeer.

In het totaal speelt de natuur rondom het gebouw de hoofdrol. Het licht, de kleuren en de seizoenen wisselen rondom het gebouw en leveren door het jaar een fascinerend spel van kleur, licht en leven. Mens, natuur, gebouw in harmonie.