top of page

VERBOUWING BUNGALOW

Tytsjek

De installaties, de isolatie, de staat van onderhoud en de verouderde indeling en matige gebruiksmogelijkheden vormden de aanleiding voor de verbouw en  uitbreiding van deze bungalow. De locatie is prachtig en het huis bood volop kansen er een droomhuis van te maken. Er is een droomhuis ontstaan met mooie ruimtes, fijne verhoudingen, mooie materialen en lekker veel licht.

 

De nieuw entree is royaal en loopt door in een zone die de verschillende woonplekken met elkaar verbindt. Er is een grote eetkeuken met een aansluitende bijkeuken gerealiseerd. De bijkeuken staat in verbinding met de garage. In de keuken past een royale eettafel. Er is een strakke keuken met een mooi natuurstenen blad en een vaste kastenwand met mooi houtfineer geplaatst. Het woongedeelte is onderverdeeld in 3 plekken: een lees- en  luisterplek met een strakke open haard, een royale zithoek en een deel waar een tweede hoge tafel gesitueerd kan worden. De kamer is groot maar door de verdeling in plekken ook intiem. Een ruimtelijk element verbindt de plekken met elkaar. De oorspronkelijke eikenhouten parketvloer is gerenoveerd en uitgebreid tot één nieuw geheel. In combinatie met de strak gestukadoorde wanden en het plafond vormt dit een mooie verfijnd geheel.

 

De bungalow is weer helemaal op niveau en klaar voor veel woonplezier. Interieur, exterieur en techniek vormen weer een vitaal geheel.

bottom of page