top of page

de identiteit van het bureau

Als architectenbureau willen wij een wezenlijke en relevante bijdrage leveren aan opdrachtgevers en omgeving en bijdragen aan een duurzame moderne samenleving met belevingswaarde waarin mensen optimaal kunnen functioneren en genieten. 

Uitgangspunten zijn:

op een toegankelijke en positieve manier functioneren en vakwerk leveren.

waardevol bouwen met betekenis en belevingswaarde voor mensen.

mensen optimaal samen laten functioneren en genieten door blijmoedig, functioneel, zorgvuldig, doordacht, inspirerend en duurzaam goed functionerend te ontwerpen en bouwkundig en constructief zo kien mogelijk te werken.

opgaves en context harmonieus samenbrengen en zo optimaal mogelijk laten functioneren.

zo essentieel en kernachtig mogelijk opgaves vertalen naar gebouwde duurzaam inspirerende resultaten.

bijdragen aan de saamhorigheid tussen mensen in een fijne duurzame samenleving.

veel waarde hechten wij aan oprechtheid en conceptuele / principiële zuiverheid.

wat kunnen wij voor u doen?

ontwerpen

ontwerpcoördinatie

technische uitwerking

Het vertalen van huisvestingswensen naar ruimtelijke oplossingen voor wonen/werken/samenleven. Het creëren van een harmonieus ontwerp gericht op context, functionaliteit, menselijke maat, belevingswaarde en fijn, goed en duurzaam functioneren.

Het coördineren en combineren van de inbreng van adviseurs tot één betrouwbaar en kloppend geheel. Het aanvragen van vergunningen en aansturen van de bouwbegeleiding. Het selecteren van een integere aannemer die tegen eerlijke prijzen vakwerk kan leveren.

Het bouwtechnisch en constructief tekenen, beschrijven en berekenen van ontwerpen. Architectuur, interieur en bouwkunde vormen één geheel voor probleemloos bouwen met belevingswaarde.

projectmanagement

Het bewaken van het budget, de planning en de kwaliteit. Het proces wordt ingericht op het realiseren van een goed product binnen de gestelde opdracht.

directievoering en toezicht

Het begeleiden van de aannemer bij zijn bouwvoorbereiding en het controleren van uitvoeringstekeningen. Het houden van toezicht tijdens de bouw op een goede uitvoering, zodat het op te leveren werk voldoet aan de gestelde verwachtingen.

oplevering

Het coördineren en begeleiden van de oplevering. Als het project is opgeleverd, begint een nieuwe fase met daarbij (bijvoorbeeld) het adviseren over het gebruik, het beheer en het onderhoud van het gebouw of de woning.

kennismaken

Wees welkom.

In een kennismakingsgesprek luisteren we graag naar u en delen we onze visie op uw wensen.

Loop gerust eens binnen of neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page