top of page

interieur

Belevingswaarde op maat.

 

Functionaliteit en belevingswaarde zijn belangrijk voor exterieur en interieur. De stijl en de uitstraling van het exterieur en interieur worden hierbij op elkaar afgestemd. Wij werken graag functioneel, eigentijds, warm en zorgvuldig in lijn met de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Fijner wonen en werken staat centraal en wensen en eisen worden vertaald naar ruimtes met mooie verhoudingen, goed licht en aansprekende materialen, kleuren en details.

 

Of het nu een bestaand pand betreft of een lege kavel, het interieur is onlosmakelijk onderdeel van het geheel. Exterieur en interieur vormen een harmonieuze eenheid binnen de context met persoonlijke belevingswaarde. Ruimte wordt efficiënt benut en vormgegeven vanuit “goed functioneren” en “comfortabel welbevinden”. Een fijn ruimtelijk interieur waarbij alle elementen optimaal zijn afgestemd, vormt de belevingswaarde op maat.

 

Vaste inrichtingen worden altijd meegenomen in de ontwerpen. De indeling en de afmetingen van een ruimte komen tot stand door de functies goed te ordenen en alle ruimte optimaal te benutten. Ook wordt de losse inrichting vormgegeven, zodat een fijne beleving van een woning of gebouw wordt gerealiseerd.

Bekijk onderstaand een greep uit onze portfolio interieur en neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

weststellingwerf5.tif
DSC_0234.JPG
RIED9.jpg
eetzaal.jpg
Kopie van HAMILTON-8.jpg
_62J3330 kopie.jpg
Afbeelding2.png
MEDISCH-CENTRUM-AMELAND14.jpg
bottom of page