top of page

een blik achter de schermen

De digitale schetsrol is, naast de gerealiseerde projecten te zien in onze portfolio, een blik achter de schermen van ons bureau.

De komende periode houden we u op de hoogte van nieuwe ontwerpen, creatieve ideeën en inspirerende beelden.

samen vérder.jpg

samen vérder

1 december 2020. Vandaag een speciale dag! Het bureau bestaat 33 jaar!

Er is veel veranderd in die 33 jaar. Maar er is ook veel hetzelfde gebleven. Onze liefde voor het vak en onze passie voor fijner, beter, functioneel en betaalbaar bouwen! Onze liefde voor architectuur en stedenbouwkunde als onlosmakelijk geheel. Voor ons zijn interieur, exterieur en omgeving onlosmakelijk verbonden en ontwerpen we vanuit de menselijke maat en het goed menselijk functioneren.

Maar de tijd is ook rijp voor een nieuwe aanpak. Voor het verleggen van accenten. Met onze architectuur en onze stedenbouwkundige plannen willen we meer aandacht voor oprecht functioneel, fijn, duurzaam en wijzigbaar bouwen.

Inmiddels hanteren we de naam “architectenteam” als bureaunaam en optimistisch kijken we uit naar de projecten die gaan komen. Met vereende krachten. En met Yvonne Willems, architect en interieurarchitect als mede eigenaar van het bureau begint een nieuwe tijd met verenigde inzichten.

Weet u welkom bij ons. Met liefde geven we vorm aan uw wensen.

architectenteam samen vérder

Johan Sijtsma4.jpg
bottom of page